BHT Summer 2024 sluit deze avond af!

BHT Summer 2024 sluit deze avond af!
maandag 1 juli 2024

Verzeker je van een sportieve zomer met de Summer 2024 collectie van Belgian Horse Trading

Het team van Belgian Horse Trading selecteerde opnieuw een interessante collectie paarden en pony’s die klaar is om ontdekt te worden. Met het zomerseizoen in de startblokken is het de uitgelezen kans om je te verzekeren van sportief succes met één (of misschien meerdere) van deze beloftevolle en bewezen talenten.

Een totaal van 9 paarden, waaronder 6 sportpaarden, 1 sportpony, 1 jong paard en 1 goedgekeurde pony-dekhengst maken hun opwachting voor de Summer 2024 Auction van BHT.

In de collectie zien we onder andere het bloed van stempelhengst Diamant de Semilly terugkeren bij Radix de Regor. Deze 7-jarige ruin uit de bekende handen van de fokkers Veldeman beschikt over een enorm vermogen en laat zich tegelijkertijd gemakkelijk rijden. Langs moederszijde zien we Omani de Regor die zelf op 1.45m niveau actief is. Er wacht een mooie toekomst voor wie beslist verder te gaan met deze opvallende verschijning.

Voor de kleinere ruiters met grote ambities is Orchid’s Mila de perfecte match. De 15-jarige valk gekleurde merrie is de droom van elke ponyruiter dankzij haar uitstraling maar ook door haar uitmuntende ingesteldheid. Daarbij is haar ervaring tot op 1.20m niveau een surplus bovenop haar winnaarsmentaliteit.

De online veiling opende op zondag 30 juni en sluit reeds vandaag, op 1 juli af vanaf 20u30. Kom je graag nog één van de paarden of pony’s van dichterbij bekijken of proberen, neem dan zeker nog contact op.Wil je zeker zijn van jouw favoriet, aarzel dan niet en waag je kans!

Voltooi je GRATIS registratie, ontdek de collectie en ga aan het bieden.