Mogelijkheid schoolmasters/recreatiepaarden-pony's te bekijken op 26 juni om 16u, op Stal Ceulemans.

Mogelijkheid schoolmasters/recreatiepaarden-pony's te bekijken op 26 juni om 16u, op Stal Ceulemans.
donderdag 20 juni 2019

De paarden van de BHT Competition horses/ponies zijn te proberen op afspraak. Kijkdag op 26 juni voor veiling v 1 juli.

De eerste veiling van de BHT Young competition horses is maandag 17 juni goed verlopen.  Met biedingen uit België, Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Frankrijk, Tsjechië, Noorwegen, Duitsland, Ierland, Zweden, Zwitserland, Italië, China, Finland, Spanje en Polen,  werd het meteen een internationaal kenners-publiek.

Uiteindelijk waren het België, het Verenigd Koninkrijk en Finland, die hun slag thuis hebben gehaald, en waar we de paarden zien naar vertrekken.    

Ondertussen hebben we al heel wat afspraken mogen noteren, voor de volgende selectie paarden.  De wedstrijdpaarden met ervaring van 1.25m tot 1.40m, verdienen zeker deze extra aandacht.  Ook bij de wedstrijdpony's zit heel wat talent, zelf met een Olympisch kantje...  

De examens zijn bijna gedaan, en daarom hebben we voor de echte jeugd gewacht om onze schoolmasters en recreatie-paarden en pony's voor te stellen, tot ze tijd hebben om van achter die boeken uit te komen.  Meteen de moment om de kinderen te voorzien van een leuke pony of fijn te rijden paard.  Een fantastische vakantie gegarandeerd! 

Om de pony's en paarden aan het publiek voor te stellen, hebben we woensdagavond uitgekozen, op 26 juni, tussen 18u en 20u.   De presentatie zal plaats vinden op het terrein van Stal Ceulemans, Hageweg 5 te Sint-Katelijne-Waver.    De paarden en pony's worden eerst getoond door hun eigen ruiters.  Als er daarna evt interesse is, kan er ook zelf geprobeerd worden.   

Belgian Horse Trading zal het samen mee in goede banen leiden.   De paarden en pony's voor de 2 komende veilingen staan al even online.  Moesten er nog vragen, suggesties of opmerkingen zijn, dan horen we het graag.