BHT November auction closing soon! BHT reference Parequita shining in Lanaken!

BHT November auction closing soon! BHT reference Parequita shining in Lanaken!
zondag 7 november 2021

BHT always tries to connect good horses to riders.Really proud on the bronze medal Parequita,6yr old world championships

Elke maand veiling houden, steeds op zoek naar fijne paarden/pony's die ruiters plezier en succes kunnen brengen.   Met ons team ook proberen uit te zoeken dat er een klik kan zijn tussen paard en ruiter. Dit proberen we te doen door de mogelijkheid te geven om het paard/pony te komen proberen op afspraak het weekend voor afsluiten van de veiling.  Ondertussen zitten we aan onze 41e collectie, en kunnen we al terugblikken op een mooi palmares.

Veel gelukkige gezichten, maar onlangs zeker op het Wereldkampioenschap van de Jonge paarden!  Daar behaalde BHT referentie Parequita (Jamal van de Heffinck x Cumano) de bronzen medaille bij het Wereldkampioenschap van de 6-jarige paarden in Lanaken onder het zadel van Virginie Thonon.   Van harte proficiat aan iedereen die er toe heeft bijgedragen om Parequita zover te brengen.   Er moet ook steeds gewerkt worden om zo'n succes te behalen. Parequita maakte deel uit van onze selectie in februari 2021, en was ondertussen ook de eindwinnaar in de STX cyclus 6-jarigen.

We maken ons opnieuw op om later te kunnen schrijven over onze referenties. En waarom zouden die niet uit onze novermber collectie kunnen komen?   Vanochtend zijn de eerste biedingen geplaatst. Op maandagavond 8 november weten we waar de paarden naar toe zullen gaan.

Als er nog vragen zijn, of iemand wil de paarden nog komen proberen?  Maak dan nog een afspraak of neem contact op via 0032 474 898 552.  

Het team van BHT dankt zowel de aanbieders van de paarden als diegenen die een bod plaatsen voor het vertrouwen.